İş

Salihli Belediyesi ile Belediye İşçi Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Salihli Belediyesi ile Belediye İşçi Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi davul ve zurnalarla kutlandı. Belediye hizmet binası önünde düzenlenen imza töreninin ardından personel, Önder Kayda ve Belediye-İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Gökay Sezgin ile davul ve zurna eşliğinde çaldı.

Salihli Belediyesi’nde çalışan toplam 950 işçi için toplu sözleşme imzalandı. Belediye hizmet binası önünde düzenlenen törende Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve Belediye-İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Gökay Sezgin toplu sözleşmeyi imzalayarak hayırlı olmasını diledi. Toplu sözleşmeyle yapılan yüzde 112 artış kapsamında Salihli Belediyesi İşçi A.Ş. şirket bünyesinde çalışan şirket çalışanlarına en fazla 30 bin 76 lira, en az 25 bin lira maaş verilecek.

İmzalanan sözleşmenin tüm çalışanlara hayırlı olmasını dileyen Başkan Kayda, “Belediyemize bağlı birimlerde özveriyle çalışan 950 çalışma arkadaşımızla Salihli’mize hizmet veriyoruz. Belediye-İş Sendikamızla yaptığımız anlaşmaya göre artış gösterdik. Şirketimiz personelinin en düşük net aylık maaşı 25 bin lira, en yüksek aylık maaşı ise 25 bin liradır.” Toplu sözleşmemizi imzaladık, maaşı 30 bin 76 lira olarak belirledik. Ek sözleşme ile ekip çalışanlarımızın aylık maaşlarını da artırdık. Belediye Başkanı olarak sizlerle birlikte bu yolda yürümekten büyük mutluluk duyuyorum. Yaptığımız bu rekor artışın tüm personel kardeşlerime hayırlı olmasını diliyorum. Siz, aileniz ve çocuklarınız. “Sağlıklı ve mutlu günler dilerim. Ellerinize, ayaklarınıza, yüreğinize sağlık. Her şey Salihlimiz için. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

Sendika üyelerine yönelik taleplerinin Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda tarafından her zaman olumlu karşılandığını belirten Belediye-İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Gökay Sezgin, “Sendika üyelerimiz adına Belediye Başkanımız Zeki Kayda’ya teşekkür ediyorum. Çalışanlarımıza hakkını vererek her zaman yanımızda olan bizleri destekledi.” “Öyle yapıyoruz. Güzel olsun” dedi.

İmza töreninin ardından çalışanlar, Önder Kayda ve Belediye-İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Gökay Sezgin ile davul ve flüt eşliğinde konser verdi.

Toplu sözleşme imza törenine, Salihli Belediyesi İşçi A.Ş.’den Başkan Zeki Kayda, Başkan Yardımcıları Metin Durmaz, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Serkan Sözer katıldı. Yönetim, Belediye-İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Gökay Sezgin ve Belediye çalışanları katıldı. – MANİSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu